Internet stvari: pametni proizvodi i usluge

Track

Razvoj & Middleware

Datum i vrijeme

četvrtak, 20. listopad 2016., 16:55

Dvorana

Dvorana C

Trajanje

60'

S više od 50 milijardi povezanih uređaja koji se očekuju do 2020., Internet stvari (IoT) će imati veliki utjecaj. IoT obuhvaća bilo koji objekt s jedinstvenim identifikatorom koji se može spojiti na Internet i komunicirati s isto tako označenim objekatima. IoT obećava da će donijeti povećanu vidljivost u proizvode, procese, kupce i partnere – i značajne prednosti u smislu smanjenja troškova i poboljšanja učinkovitosti; veću brzinu; i sposobnost stvaranje novih pametnih proizvoda i usluga.

Kako bi što više iskoristili prednosti IoT, tvrtke će morati definirati sveobuhvatni pristup koji ujedinjuje široku lepezu uređaja u podatkovnom centru s jednim ciljem na umu: izvući najkorisnije uvide što je brže moguće i pretvoriti te uvide u akciju. Konkretno, razorni potencijal dolazi iz sposobnosti da se nosi s velikim količinama podataka u sirovom obliku. Ovo je područje gdje Oracle tehnologije mogu pomoći. Oracle IoT Cloud usluga omogućuje organizacijama prikupljanje, usmjeravanje i analiziranje podatke iz uređaja sa senzorima i drugih IoT uređaja. To priprema organizacije za navalu podataka koji dolaze s razvojem industrijskog Interneta.

Dio opsežne Oracle Cloud platforme kao usluga (PaaS) ponude, Oracle IoT Cloud usluga omogućuje tvrtkama sigurno spajanje na bilo koji uređaj koji generira podatke; izvođenje analitike u stvarnom vremenu na podacima iz uređaja; i proširenje poslovnih procesa u poslovnim aplikacijama. Također omogućuje brzu izgradnju IoT aplikacije za preventivno održavanje i praćenje imovine pomoću pred-izgrađene integracije s Oracle PaaS uslugama, aplikacijama treće strane i Oracle Softver kao usluge (SaaS) aplikacijama.

Pridružite se ovom predavanju i saznajke kako upotrijebiti IoT uslugu u oblaku i s njegovom tehnološkom integracijom stvoriti novo iskustvo za korisnike.

Detalji o predavanju

Vrsta: Predavanje
Razina težine: Srednje detaljno
Poželjno iskustvo slušatelja: Bez iskustva (1 g. i manje)
Poželjna funkcija slušatelja: Svi
Grupa aktivnosti: Development and Tools

O predavaču

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Edukacijski pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!