Zabava

Kada radimo, vrijedno radimo, a kada se zabavljamo, nema kočnica.

 

Ne znamo drugačije.

I ove godine vrijedni organizatori HrOUG-a dovode za vas najbolje od najboljih u okviru raspoloživog budžeta. Nadamo se da ćete svi naći u ovom programu barem nešto što će vas veseliti.

Ako vam se neki dio ovog obimnog programa ne sviđa i nije po vašem ukusu, budite blagonakloni jer je moguće da se baš ovakav program mnogima ipak sviđa. Svjesni smo da je nemoguće zadovoljiti ukuse baš svih sudionika, ali sav program radimo u najboljoj namjeri ne želeći povrijediti ničija vjerska ili svjetovna uvjerenja, pa bi zato volili da se svi suzdrže kritiziranja po društvenim mrežama preko fake profila, jer smo u program uložili puno truda, mašte, i pregovaračkih vještina da uspijemo za vas osigurati atraktivan i zanimljiv zabavni program. Na HrOUG-u svi sudionici uvijek imaju i alternativu. Otok je velik i uvijek se može naći neki drugi prostor sa sadržajem koji je primjereniji vašem ukusu. Ekipo, samo pozitiva i osmijeh od uha do uha. 

STOGA NA NAŠE ZABAVE ULAZITE NA VLASTITU ODGOVORNOST. NEMOJ DA JE NETKO REKAO DA GA NISMO UPOZORILI.

UTORAK

Počinjemo lagano uz šampšanjac kao piće dobrodošlice i bez neke preglasne muzike da se možete siti ispričati. Dobro, ne možemo bez muzika :-))

LIVE SAX EXPERIENCE by Ivo Prodan 

SPARTS MAGIC - ACE OF HEARTS by CHRIS ILUZIONIST 

SRIJEDA

Dame i gospodo samo za vas, najgledanija predstava u regiji:  

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 350 puta i vidjelo ju je preko 250.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku. Svi koji su već pogledali ovu sjajnu predstavu, mogu je bez problema pogledati još jednom jer su fore u njoj bezvremenske.

U foajeu hotela bit će postavljeni stolovi za tradicionalni 24. turnir u beli. Ekipe će se moći prijaviti na akreditacijskom pultu ili na mail [email protected]

ČETVRTAK

ANGELS AND DEMONS PARTY U DVORCU

Svi sudionici će imati mogućnost izabrati žele li biti anđeli ili demoni. Bilo bi lijepo da svi koji imaju neke maske ili rekvizite na glavnu temu zabave, da ih i ponesu na konferenciju.

U četvrtak će se odigrati i sada već tradicionalni turnir u Texas Hold'em pokeru.

Tko misli da može i hoće neka već sada počne sa pripremama. Kada dođete na konferenciju upišite svoje ime na listu prijava za turnire na akreditacijskom pultu.

PETAK

Tko ostane u hotelu sa petka na subotu imat će prilike okušati se posebnom takmičenju namijenjenom parovima: "Show your talent". Eliminacija će biti kroz ples i Karaoke pjevanje. Finalisti će morati pokazati da su spretni i snalažljivi i da im mozak radi. Muziku će puštati DJ Nikša.

SPORT I RELAX:

U srijedu i četvrtak od 17:30 - 19 sati, animacija hotela će organizirati streličarstvo i pucanje iz zračnog pištolja.

Ukoliko želite koristiti tracking staze oko otoka, fitness, okupati se u bazenu ili odigrati partiju tenisa svakako ne zaboravite ponijeti sportske rekvizite i opremu za kupanje, 

Svim rekreativnim aktivnostima bavite se na vlastitu odgovornost i organizator ne odgovara za vašu sigurnost.

Sudjelujete na turnirima koje organizira HrOUG na vlastitu odgovornost i HrOUG ne odgovara za bilo kakve posljedice koje bi mogle nastati prije, u toku ili nakon turnira.

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Edukacijski pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2018 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku