Parking

S obzirom da se otoku Sv. Andrije ne može pristupiti automobilom, za sve koji u Rovinj stižu upravo ovim prijevoznim sredstvom, osiguran je parking.

Od početka rada novoizgrađenog Hotela Park, parking kod plivališta Delfin je postao šetališna zona. Parking koji se je koristio prijašnjih godina je promijenjen novim, kod hotela EDEN.

Hotelski parking je besplatan, a nalazi se cca 700 metara od pristaništa. Između pakringa i pristaništa vozi hotelski shuttle bus.

Sve potrebne informacije u vezi s parkiranjem vašeg automobila možete dobiti na info punktu hotela koji se nalazi na pristaništu (prema hotelu Park, kod bazena Delfin), odmah pokraj kružnog toka, gdje ćete vidjeti ime hotela Istra napisano plavom bojom i gdje će vas dočekati ljubazno hotelsko osoblje.

Prilikom dolaska iskrcate prtljagu i saputnike u pristaništu kod broda i odvezete auto na parking kod hotela EDEN. Dobit ćete upute od osoblja u pristaništu ili će vam njihov kombi pokazati put. Nakon što parkirate auto, vraćate se u pristanište kombijem hotela.

Kako se od ove godine koristi novi parking uračunajte 30-tak minuta za odlazak do hotelskog parkinga i povratak shuttle autobusom nazad do pristaništa sa kojeg polazi brod.

Smještaj

Saznajte više o smještaju tijekom HrOUG 2018 konferencije.

Raspored plovidbe

Na otok Sv. Andrije se stiže brodom. Saznajte raspored plovidbe kako bi najbolje organizirali svoj dolazak.

Parking

S obzirom da se otoku Sv. Andrije ne može pristupiti automobilima, saznajte gdje ostaviti svoj automobil prilikom dolaska u Rovinj.

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2018 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku