Smještaj

Smještaj

21. HrOUG konferencija održat će se u hotelu Istra 4* na otoku Sv. Andrija (Crveni otok) u Rovinju.

Hotel Istra smješten je na otoku Sv.Andrija. Dobitnik je brojnih nagrada te je uvršten u prestižnu svjetsku kolekciju hotela „Special Hotels of the World“. Članstvo u kolekciji Special Hotels of the World limitirano je isključivo za jedinstvene, zanimljive i prvoklasne svjetske gradske i resort hotele, a kandidatura za članstvo je moguća samo uz prethodan poziv ove organizacije. Ova privilegija namijenjena je isključivo za hotele izvrsne kvalitete s posebnom i prepoznatljivom uslugom što dovoljno govori o kvaliteti i posebnosti hotela Istra.

Hotel raspolaže sa 320 soba i 6 suitova. Sve sobe imaju klime te nudemini bar, sef, SAT TV, telefon i internet.

U sklopu hotela Istra, izdvojen je All-suite hotel, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Nalazi se na najvišem dijelu otoka te gostima pruža mogućnost smještaja u luksuznimapartmanima.

Osim smještaja hotel nudi i razne druge usluge.

Hotel raspolaže s 4 bazena, od čega 2 vanjska, unutarnji i 2 vanjska dječja bazena Ujedno, hotel je smješten odmah uz plažu koja je dobitnik Plave zastave što gostima pruža veliku mogućnost izbora.

U sklopu hotela Istra nalazi se i jedan od najbolje opremljenih wellness centara u Hrvatskoj u kojem možete uživati u brojnim ponudama raznolikih masaža, tretmana njege tijela i lica, fitnessu, sauni, raznim kupkama, grijanim ležajevima, solariju, manikuri, pedikuri...

Za goste koji preferiraju aktivan odmor tu su tereni za tenis, stolni tenis, mali nogomet, odbojku na pijesku, košarku, fitness...Hotel također nudi mogućnost iznajmljivanja raznih plovila, sportskih rekvizita..

Hotel Istra svoju kvalitetu i raznovrsnost pokazuje i kroz razne mogućnosti koje s nude gostima sa djecom. Hotel tako ima 2 vanjska dječja bazena, baby klub, mini klub i teen klub za djecu, zatvorenu dječju igraonicu, vanjsko igralište za djecu....

Ljubitelji gastronomije i dobre kapljice također će ovdje pronaći svoje mjesto za uživanje u restoranima i barovima koji im stoje na raspolaganju.

Osim bogatog stručnog programa, ovaj prelijepi otok pružiti će atraktivne sadržaje za odmoriti dušu i tijelo šetnjama, vožnjom bicikla, trčanjem ili posjetom wellnesu i spa dijelu hotela.

Smještaj

Saznajte više o smještaju tijekom HrOUG 2018 konferencije.

Raspored plovidbe

Na otok Sv. Andrije se stiže brodom. Saznajte raspored plovidbe kako bi najbolje organizirali svoj dolazak.

Parking

S obzirom da se otoku Sv. Andrije ne može pristupiti automobilima, saznajte gdje ostaviti svoj automobil prilikom dolaska u Rovinj.

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2018 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku