Damir Čičak CRH Europe Distribution

nt consultingu, kako u regiji tako i inozemstvu, sa operativnim iskustvom restrukturiranja i korporativnog unaprjeđenja. Karijeru je započeo u Hrvatskoj kao strateški konzultant u E&Y Consulting, nastavio u Nizozemskoj kao konzultant u Accenture, nakon čega se pridružio A.T. Kearney timu u SEE gdje je radio na nekoliko složenih projekata dugoročne poslovne transformacije istaknutih klijenata u Prehrambenom i sektoru Maloprodaje.

U Hrvatskoj je vodio projekt restrukturiranja poslovnog dnevnika Business.hr. Od 2010. živi u Amsterdamu gdje najprije radi kao Senior Manager u Business Improvement timu KPMG Consultinga, a od 2012.prelazi na poziciju European Managera u Business Excellence timu u CRH, vodećoj globalnoj tvrtki za proizvodnju i distribuciju građevinskog materijala. Usredotočen je na poboljšanja u komercijali, operacijama i nabavi za distribucijski segment u Europi.

Lectures

Best Sponsor

Better Sponsor

Good Sposor

University sponsor

Media Sponsor

HrOUG.hr

The conference is organized by the Croatian Association of Oracle users. More about the association can be found at Hroug.hr.

Follow us on Facebook

Follow us on Twitter

Keep yourself up to date with all updates!